PeutersBijeen

Telefoon: (0528) 269837

obsdezandloper@bijeen-hoogeveen.nl

Sport en Bewegen Festival

Graag vraag ik (nogmaals) uw aandacht voor het Jubileum Festival van SportDrenthe op 16 november in de Expo Assen (voormalig TT Hal). Graag willen wij alle kinderen en hun ouders attenderen op dit gratis indoor festival waar na schooltijd een spectaculair programma te vinden is.

Vrijdag 16 november 2018 organiseert SportDrenthe het grootste gratis indoor sport en bewegen festival van Nederland. En iedereen is uitgenodigd! Apenkooixxl.nl.

Kom ook en test je lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht in een jungle van spelletjes, sporten, videogames, springkussens en verrassende challenges. Probeer alles uit, verleg je grenzen en ontdek nieuwe sporten en spellen. Ren je rot en beweeg je suf!

Neem je ouders, broertjes en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buren en al je klasgenootjes mee. Zelfs voor opa en oma is er van alles te doen. Iedereen kan mee doen!

Waar en wanneer

• Expo Assen (voormalig TT Hal) de Haar 11, Assen
  • Vrijdag 16 november van 14:00 uur tot 18:00 uur
  • Entree is gratis

Kijk voor meer informatie op https://50jaar.sportdrenthe.nl/.