PeutersBijeen

Telefoon: (0528) 269837

obsdezandloper@bijeen-hoogeveen.nl

Overblijven op  OBS de Zandloper

Sinds vorig schooljaar is er betaald overblijven mogelijk op de Zandloper. Er is een vaste overblijfcoördinator (Jan Kats) die ondersteuning krijgt van een wisselende overblijfouder. De regels die tijdens overblijf gehanteerd worden zijn hier te vinden. Om gebruik te kunnen maken van het overblijven dient er een overblijfformulier ingeleverd te worden bij de overblijfcoördinator of de groepsleerkracht. Deze is hier te downloaden.

Er is een kaart van € 5,00 (10x overblijven) een één van € 10,00 (20x overblijven).

De betaling van de overblijfkaart kan contant iedere dag tijdens het overblijven. De overblijfkaart blijft in beheer van de overblijfcommissie.

Indien de kaart  bijna vol is dan krijgt u hierover een berichtje van de overblijfcommissie.

Overblijfrooster:

Regelmatig krijgt u het overblijfrooster dat loopt van vakantie tot vakantie.

Zo bent u op de hoogte bij wie uw kind overblijft.

Bij bijzonderheden kunt u altijd contact opnemen met de school.